"Quien se pronuncia por el camino reformista en lugar de y en oposición a la conquista del poder político y a la revolución social no elige en realidad un camino más tranquilo, seguro y lento hacia el mismo objetivo, sino un objetivo diferente: en lugar de la implantación de una nueva sociedad, elige unas modificaciones insustanciales de la antigua." Rosa Luxemburgo

jueves, 22 de diciembre de 2011

Os invitamos al estreno de Interferències en Internet

22 de diciembre a 19 h estreno online de Interferències www.interferencies.cc

Después de cuatro semanas en cartelera en dos cines de Barcelona y más de 19.000 visionados de los capítulos y trailer en internet, el jueves 22 de diciembre a las 19:00 se estrena la película Interferencias online en www.interferencies.cc

Durante la presentación y la emisión en streaming podréis chatear con el equipo creador de la película en directo.

Barcelona, ​​21 de diciembre 2011. El pasado 18 de noviembre, en plena campaña electoral, se estrenó, en los cines Alexandra y Girona de Barcelona, ​​Interferències, la primera película de ficción con licencia Creative Commons a ser programada en cines en nuestro país. De forma simultánea y durante las últimas 5 semanas, se ha estrenado un capítulo semanal de la serie Interferències en www.interferencies.cc. El próximo jueves damos un paso más y estrenamos Interferències, la película completa, en Internet.

El 22 de diciembre, a las 19 h, el equipo creativo de la película, incluyendo el director, Pablo Zareceansky, el guionista, Albert Tola, y parte del equipo de Quepo y ODG, promotores del proyecto, presentará por streaming (emisión por internet) Interferències, previo a la primera emisión de la película por internet. Durante la presentación y la emisión las y los que queráis participar, lo podréis hacer vía chat con el equipo de Interferències. Una vez finalizada esta primera emisión, la película estará disponible para todo aquel que la quiera ver en www.interferencies.cc

En breve, Interferències estará también disponible para ser descargada a través de internet. El objetivo es que este proyecto de cine social y cultura libre llegue al máximo de gente posible, ayudando a romper el círculo de las personas que generalmente tienen acceso a este tipo de proyectos críticos y transformadores.

Una reflexión sobre la crisis global que pone nombre a los responsables

Si aún no conoces el proyecto, Interferències es una película de ficción y un proyecto educativo y de denuncia, una reflexión sobre quién mueve los hilos, genera deudas e impone recortes. De Botín a Brufau, de Unión Fenosa en Zara, del Gobierno español en el Banco Mundial, Interferències va enumerando decididamente a los responsables de la crisis, no sólo en nuestro país, sino también a nivel global. Una visión alternativa desde la sociedad civil sobre temas de rabiosa actualidad, inherentes al sistema económico y político en que vivimos, que se convierten en un toque de atención a la clase política y la opinión pública para mostrar cómo las decisiones de unos cuantos nos afectan a todas.

Buscando nuevas formas de distribución y exhibición. El éxito del boca-oreja.

Interferències ha sido un ejemplo de cómo una producción sin ánimo de lucro, impulsada por dos ONG, con licencia Creative Commons, puede entrar en el circuito comercial de cines y se mantiene durante 4 semanas en cartelera, con más de un millar de espectadoras. Un dato a tener en cuenta en un filme en catalán, sin el apoyo de una campaña publicitaria detrás, gracias al boca oreja.

Además del estreno en cines, es necesario destacar también el éxito del estreno en Internet de la serie de 6 capítulos. Interferències ha tenido más de 19.000 visionados de los capítulos y trailers por Internet, y más de 45.000 páginas consultadas en la web. Cabe recordar que la película es tan sólo la punta del iceberg de un proyecto integral y 2.0 que incluye las dimensiones formativa y de denuncia, con vocación de transformación social, a través de la web www.interferencies.cc. El objetivo es que el espectador no se quede en las reflexiones de la película, sino que tenga la posibilidad de profundizar y participar en campañas y alternativas para cada una de las problemáticas, convirtiéndose en partícipe del proyecto.

Un proyecto colaborativo desde el inicio hasta el final

Los impulsores de este proyecto de cine social y de cultura libre somos el Observatorio de la Deuda en la Globalización (ODG) y la Fundación Quepo. Sin embargo, este proyecto nunca hubiera sido realidad, de no haber sido por la colaboración y el trabajo desinteresado de un gran equipo formado por más de 150 personas, entidades sociales, empresas audiovisuales e instituciones públicas que se implicaron a fondo, y han hecho realidad este sueño.

Interferencias no sólo ha sido un proyecto colaborativo en su concepción y producción, sino también en la difusión y distribución. En este sentido en las últimas cinco semanas hemos recibido el apoyo de más de 120 personas que han aportado microfinanciación a través de Verkami (aún puedes participar), con el objetivo de poder editar el DVD de Interferències y hacerlo llegar al máximo de gente. El DVD nos ayudará a hacer llegar Interferencies a bibliotecas, entidades y centros sociales, universidades y otros centros educativos. Comienza además un proceso de proyecciones que ponemos en marcha gracias al interés y la colaboración de entidades y movimientos sociales de todo el Estado español.

Emisión en streaming de Interferencias
Jueves, 22 de diciembre a las 19:00 h en el enlace disponible en www.interferencies.cc



***********

 Interferències s'estrena a internet / Interferències se estrena en internet


22 de desembre a 19 h estrena online d’Interferències www.interferencies.cc
 
Us convidem a l'estrena d'Interferències a internet
 
 
Després de quatre setmanes en cartellera a dos cinemes de Barcelona i més de 19.000 visionats dels capítols i tràiler a internet, el dijous 22 de desembre a les 19:00 s’estrena la pel·lícula Interferències online a www.interferencies.cc
 
Durant la presentació i l’emissió en streaming podreu xatejar amb l’equip creador de la pel·lícula en directe
 
 
Barcelona, 21 de desembre 2011. El passat 18 de novembre, en plena campanya electoral, es va estrenar, als cinemes Alexandra i Girona de Barcelona, Interferències, la primera pel·lícula de ficció amb llicència Creative Commons en ser programada a cinemes al nostre país. De forma simultània i durant les darreres 5 setmanes, s’ha estrenat un capítol setmanal de la sèrie Interferències a www.interferencies.cc. El proper dijous fem un pas més i estrenem Interferències, la pel·lícula complerta, a Internet.
 
El 22 de desembre, a les 19 h, l’equip creatiu de la pel·lícula, incloent el director, Pablo Zareceansky, el guionista, Albert Tola, i part de l’equip de Quepo i ODG, promotors del projecte, presentarà per streaming (emissió per internet) Interferències, previ a la primera emissió de la pel·lícula per internet. Durant la presentació i l’emissió les i els que vulgueu podreu participar via xat amb l’equip d’Interferències. Un cop finalitzada aquesta primera emissió la pel·lícula estarà disponible per a tothom qui la vulgui veure a www.interferencies.cc
 
En breu, Interferències estarà també disponible per a ser descarregada a través d’internet. L’objectiu és que aquest projecte de cinema social i cultura lliure arribi al màxim de gent possible, ajudant a trencar el cercle de les persones que generalment tenen accés a aquest tipus de projectes crítics i transformadors.
 
Una reflexió sobre la crisi global que posa nom als responsables
 
Si encara no coneixeu el projecte, Interferències és una pel·lícula de ficció i un projecte educatiu i de denúncia, una reflexió sobre qui mou els fils, genera deutes i imposa retallades. De Botín a Brufau, d'Unión Fenosa a Zara, del Govern espanyol al Banc Mundial, Interferències va enumerant decididament als responsables de la crisi, no només al nostre país, sinó també a nivell global. Una visió alternativa des de la societat civil sobre temes de rabiosa actualitat, inherents al sistema econòmic i polític en què vivim, que es converteixen en un toc d'atenció a la classe política i l'opinió pública per mostrar com les decisions d'uns quants ens afecten a totes.

Buscant noves formes de distribució i exhibició. L'èxit del boca-orella.

Interferències
ha estat un exemple sobre com una producció sense ànim de lucre, impulsada per dues ONG, amb llicència Creative Commons, pot entrar al circuit comercial de cinemes i es manté durant 4 setmanes en cartellera, amb més d’un miler d’espectadores. Una dada a tenir en compte en un film en català sense el suport d'una campanya publicitària al darrera, gràcies al boca orella.
 
A banda de l’estrena a cinemes, és necessari destacar també l’èxit de l’estrena a Internet de la sèrie de 6 capítols. Interferències ha tingut més de 19.000 visionats dels capítols i tràilers per Internet, i més de 45.000 pàgines consultades a la web. Cal recordar que la pel·lícula és tan sols la punta de l’iceberg d’un projecte integral i 2.0 que inclou les dimensions formativa i de denúncia, amb vocació de transformació social, a través de la web www.interferencies.cc. L’objectiu és que l’espectador no es quedi en les reflexions de la pel·lícula, sinó que tingui la possibilitat d’aprofundir i de participar en campanyes i alternatives per a cadascuna de les problemàtiques, convertint-se en partícip del projecte.
 
Un projecte col·laboratiu des de l’inici fins al final
 
Els impulsors d’aquest projecte de cinema social i de cultura lliure som l’Observatori del Deute en la Globalització i la Fundació Quepo. Ara bé, aquest projecte mai hagués estat realitat, de no haver sigut per la col·laboració i el treball desinteressat d’un gran equip format per més de 150 persones, entitats socials, empreses audiovisuals i institucions públiques que es van implicar a fons, i han fet realitat aquest somni.
 
Interferències no només ha estat un projecte col·laboratiu en la seva concepció i producció, sinó també en la difusió i distribució. En aquest sentit en les darreres cinc setmanes hem rebut el suport de més de 120 persones que han aportat microfinançament a través de Verkami (encara estàs a temps de participar), amb l’objectiu de poder editar el DVD d’Interferències i difondre’l al màxim de gent. El DVD ens ajudarà a fer arribar Interferències a biblioteques, entitats i centres socials, universitats i altres centres educatius. Comença a més un procés de projeccions arreu que engeguem gràcies a l’interès i la col·laboració d’entitats i moviments socials de tot l’Estat espanyol.
 
Emissió en streaming d’Interferències
Dijous, 22 de desembre a les 19:00 h al enllaç disponible a www.interferencies.cc