"Quien se pronuncia por el camino reformista en lugar de y en oposición a la conquista del poder político y a la revolución social no elige en realidad un camino más tranquilo, seguro y lento hacia el mismo objetivo, sino un objetivo diferente: en lugar de la implantación de una nueva sociedad, elige unas modificaciones insustanciales de la antigua." Rosa Luxemburgo

jueves, 16 de abril de 2015

18 d'abril, dia d'Acció Global contra tractats de lliure comerç

Dissabte 18 d'abril és el dia d'Acció Global contra tot un seguit de tractats de lliure comerç que ara mateix s’estan negociant a esquenes de la ciutadania, i contra el silenci informatiu que els envolta. S'han convocat mobilitzacions a més de 400 ciutats arreu del món per protestar contra el TTIP (Transatlantic Trade and Investments Partnership), que s'està negociant entre el govern dels Estats Units i la Comissió Europea. Però també per protestar contra altres tractats com el CETA entre la Unió Europea i Canadà, que ja és troba en un procés més avançat; el TISA, un acord multilateral entre 50 països, sobre el comerç de serveis; i el TPP (Tractat Transpacífic), entre 12 països d’Amèrica, Àsia i Oceania. Tots junts suposarien un veritable “cop d’estat” a la governança global i a la sobirania dels pobles.

Des de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD) de València, com un dels col·lectius que impulsen la campanya No al TTIP, us animem a participar a la manifestació que tindrà lloc a la Plaça de Sant Agustí de València a les 18 hores.

Les persones i el planeta, abans que el capital!!

Campanya No al TTIP València:
https://www.facebook.com/NOalTTIPvalencia?fref=ts
http://noalttip.blogspot.com.es/