"Quien se pronuncia por el camino reformista en lugar de y en oposición a la conquista del poder político y a la revolución social no elige en realidad un camino más tranquilo, seguro y lento hacia el mismo objetivo, sino un objetivo diferente: en lugar de la implantación de una nueva sociedad, elige unas modificaciones insustanciales de la antigua." Rosa Luxemburgo

miércoles, 3 de abril de 2013

MANIFESTACIÓ "NO A LA CORRUPCIÓ, LLADRES A LA PRESÓ"



MANIFESTACIÓ-PROCESSÓ per les víctimes de la corrupció.

"NO A LA CORRUPCIÓ, LLADRES A LA PRESÓ"

Dissabte 13 D'Abril - 18h - Pl. de Sant Agustí, València.

Cal una resposta ciutadana davant el abús de poder i la irresponsabilitat dels nostres governants. Demanem la dimissió de tots els diputats imputats als diferents casos de corrupció i que tornen els diners dels valencians i les valencianes, diners que estan a Suïssa i altres paradisos fiscals a nom dels seus amiguets, i així de pas, que ens tornen la dignitat i deixen de riure's de tots nosaltres.


Demostrem que no som una societat adormida, que volem institucions netes i transparents, que un altra política es possible i que la seva no ens agrada.

Recordem que els casos més flagrants de corrupció se estan donant a les files del PP i amb la seua majoria absoluta callen i miren cap a un altre costat. Fent lleis a la seua mida per poder esquivar els impostos i la justícia. Al mes pur estil Italià.
Us encoratgem i animen a vindre a la manifestació amb xiulets, perols, instruments, per fer a muntó de soroll. Fabriqueu-se les vostres pancartes o imprimiu les que tenim per l’ocasió. Feu cadena, reenvieu este missatge als vostres familiars, amics, coneguts, que funcione el boca- orella.
Tenim que omplir els carrers!!
NO A LA CORRUPCIÓ, IMPUTATS DIMISSIONS!
Col.lectiu Contra la Corrupcio