"Quien se pronuncia por el camino reformista en lugar de y en oposición a la conquista del poder político y a la revolución social no elige en realidad un camino más tranquilo, seguro y lento hacia el mismo objetivo, sino un objetivo diferente: en lugar de la implantación de una nueva sociedad, elige unas modificaciones insustanciales de la antigua." Rosa Luxemburgo

jueves, 18 de marzo de 2010

Campanya Valenciana Contra l'Europa del Capital i la Guerra i les seues Crisis, Per la Solidaritat entre els Pobles


MANIFESTACIÓ – 25 març – 19:00 hores

Per la Igualtat i la Justícia Social

L’Europa de les multinacionals i dels banquers no és la nostra

Davant la Reunió de Ministres Europeus d’Igualtat, que tindrà lloc a València aquesta setmana, convoquem a la ciutadania valenciana per a mostrar el nostre rebuig al model econòmic, polític i social que se’ns imposa des de la UE; un model que produeix més desigualtats, més pobresa, més exclusió, més repressió. En uns moments en què la crisi global capitalista ens colpeix amb força, denunciem les polítiques europees, encaminades a recolzar i enfortir el sistema capitalista i patriarcal, responsable de la crisi, a socialitzar les pèrdues i augmentar l’explotació de la majoria de les persones i dels pobles per part d’una minoria que posseeix el poder econòmic mundial.

Denunciem el projecte neoliberal impulsat per la UE i imposat als seus pobles. Denunciem el seu projecte de dominació econòmica dels països del Sud. Denunciem les polítiques de la UE que volen carregar el pes de la crisi del sistema sobre les esquenes dels treballadors. Denunciem les seues polítiques de control i repressió de les migracions. Denunciem un projecte que agreuja la precarització del treball de les dones i el patriarcat. Denunciem el seu model de desenvolupament, ecològicament insostenible. Denunciem la militarització creixent de la política exterior europea.

Reivindiquem una veritable igualtat de drets per a tots i totes: drets socials, drets de ciutadania i igualtat de gènere. Reivindiquem una alternativa que es construeix des de la solidaritat entre els pobles, entre les distintes lluites i entre les persones. Reivindiquem polítiques encaminades al repartiment del treball i de la riquesa, a un model de desenvolupament basat en el decreixement i en el respecte al medi ambient,

Per tot això convoquem als actes següents:

25 de març MANIFESTACIÓ:

L'Europa de les Multinacionals i els Banquers no és la nostra

19:00 hores - Plaça Sant Agustí. València

27 de març TROBADA CIUTADANA PER LA IGUALTAT DE DRETS
10:30 al Consell de la Joventut C/ Llanterna, 26 (València).

Tallers al voltant dels eixos: Drets de Ciutadania, Drets Socials i Drets de Gènere.

16:00 Plenari; a Ca Revolta C/ Santa Teresa, 10

18:30 Cercavila pels punts negres del neoliberalisme a València

Podeu contactar amb Antonio Arnau 629693427 y Natxo Calatayud 699319665 com portaveus de la campanya..

La Campanya Valenciana contra l’Europa del Capital i la Guerra i les seues Crisis, Per la Solidaritat entre els Pobles està formada per les següents organitzacions: Acontracorrent, ACSUD PV, ASPAZ, Associació de Amistat amb Cuba José Martí, ATTAC-PV, CAT, CEAR PV, CEDSALA, Centre Social Terra, CGT, Col·lectiu Desalambrando, Col·lectiu de Jovens Comunistes, Col·lectiu Patas Arriba, Col·lectiu Sense Papers, Col·lectiu Sur-Cacarica, Coordinadora contra la Crisi de l’Horta, COS, Ecologistes en Acció de València, EntreIguales-Valencia, Espai Alternatiu, Esquerra Anticapitalista, Esquerra Unida, Fundació CEPS, Intersindical Valenciana, Joves d’Esquerra Unida, MOC, OSPAAAL, Palestina Lliure, PCPE, SODEPAU, València Solidària, Xarxa de Solidaritat amb Palestina.No hay comentarios:

Publicar un comentario